Afscheidsreceptie dokter Toorenburg – Beijer wordt verplaatst

Per 1 april ben ik niet meer werkzaam in Huisartsenpraktijk Dronten-Zuid.

Dokter Smit en dokter Boot-ten Damme nemen mijn spreekuren en taken over.

Aangezien een persoonlijk afscheid door de Corona epidemie op korte termijn niet mogelijk is, wil ik u via deze weg bedanken voor het vertrouwen wat u mij als huisarts heeft gegeven en voor de waardering die ik van u heb mogen ontvangen in de vorm van een kaart, brief, bloemen of cadeautje.

Iets meer dan 26 jaar heb ik als huisarts in Dronten-Zuid gewerkt. In deze jaren heb ik met mijn collega’s, ons personeel en u als patiënt het veranderende pad van de huisartsenzorg mogen bewandelen. Mede dankzij hun en u heb ik altijd weer de moed gevonden om bij en na tegenslag de moed erin te houden en te revalideren, zodat ik ondanks mijn lichamelijke beperking mijn werk als huisarts weer kon hervatten. Zonder hun en uw inzet en bereidheid om mij daarbij te steunen was me dat niet gelukt. Ik wil hun en u hiervoor hartelijk bedanken.

Ik wens u allen voor de toekomst het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,

Brigit Toorenburg-Beijer